27 januari 2022

Welke crypto kopen anno 2021?

2 min read

Er komen steeds meer verschillende crypto valuta op de markt, dit zorgt ervoor dat het voor veel mensen steeds moeilijker wordt om de juiste cryptomunt te vinden. Zeker wanneer je hier weinig verstand van hebt kan het lastig zijn om te bepalen waar je het beste in kunt investeren.

Hoe weet je welke cryptovaluta je moet kopen?

Welke crypto kopen anno 2021? Voordat je crypto koopt zal je je hier eerst goed in moeten verdiepen. Wanneer de cryptomunt waar jij in wilt investeren geen functie of waarde heeft kun je moeilijk inschatten wat het precies doet en wat de investering kan opleveren. Er zijn veel crypto’s die enorm worden gehypet door bijvoorbeeld een tweet van Elon Musk. Een munt kan dan binnen 1 dag enorm hard stijgen, veel mensen geloven namelijk in wat hij zegt. Het is erg belangrijk dat je in dit soort situaties goed oppast, je kunt op deze manier in één keer veel geld verdienen, maar ook alles weer kwijtraken. Het is dus van groot belang dat je snapt wat het nut is van cryptocurrency. Welke cryptomunt je het beste aan kunt schaffen is iets waar je achter komt door middel van onderzoek. Dit kan door zelf te analyseren of je te laten adviseren. Hier gaan wij jullie in dit bericht nog méér over vertellen.

Zelf analyseren

Je kunt de munten die je wilt kopen zelf op verschillende manieren analyseren. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar wat het nut is van de munt en waarom de eigenaar begonnen is aan dit project. Biedt het project ook echt waarde of gaat het eigenlijk helemaal nergens over?

Wanneer je zelf analyseert hoef je niks van je winst af te staan aan adviseurs. Je houdt dus meer voor jezelf over. Wil je überhaupt niet te veel risico nemen? Zorg er dan voor dat je niet te veel investeert. Verdiep je goed in de markt en leg steeds kleine bedragen in op de momenten dat je veel vertrouwen hebt in bepaalde projecten.

Je kunt crypto’s ook laten analyseren door mensen die hier verstand van hebben. Ervaren adviseurs zorgen ervoor dat jij er niet naar hoeft om te kijken. Een groot voordeel aan het laten analyseren van cryptocurrency is dat je er zelf geen tijd aan kwijt bent. Ook is de kans groter dat je een beter rendement behaalt, doordat je je laat adviseren door mensen die er verstand van hebben. Er zijn ook zeker nadelen verbonden aan je laten adviseren, je moet namelijk een deel van je winst afstaan. Af en toe moet je zelfs betalen als je niks verdiend of verlies maakt. Er komen dus meer kosten bij kijken.

Conclusie

Welke cryptocurrency je moet kopen, is niet te voorspellen, je kunt de markt namelijk niet timen. Het antwoord op de vraag ‘welke crypto kopen?’ ligt dus helemaal bij jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *