Drie soorten cadeaus voor onder de honderd euro!

Drie soorten cadeaus voor onder de honderd euro!

30 september 2020 Uit Door Redactie

Als een kennis of niet al te goede vriend jarig is geef je meestal een flesje wijn of een interessant boek cadeau. Maar soms ken je iemand net iets beter en heb je een groter budget voor iemand over. Dan kan het best lastig zijn om een cadeau uit te zoeken. Want je hebt een budget maar wat kan je hier nou allemaal voor leuks van kopen? Om deze reden heb ik een blog geschreven met verschillende cadeau ideeën van onder de honderd euro. Dus als je een cadeautje zoekt voor een van je ouders, je partner of een hele goede vriend? Lees dan deze blog! 

Een luchtje 

Allereerst is een luchtje vaak iets dat je niet zo vaak koopt. Dit komt doordat je er lang mee doet en doordat luchtjes vaak best wel prijzig zijn. Vooral als je een bekend luchtje wil van een merk, zoals bijvoorbeeld Prada of Chanel, betaal je hier veel voor. Je betaalt dan niet alleen voor het luchtje, maar ook voor het merk. Een heel leuk cadeau is dit dus om te geven voor onder de honderd euro. Want met honderd euro red je het meestal wel. Maar is het echt een duur luchtje en red je het niet? Dan kan je altijd nog een cadeaubon geven van de ICI Paris of Douglas. En oja een tip: Als je niet zeker weet of de ontvanger het lekker vindt, vraag dan of ze een tester op de verpakking plakken. Dan kan degene die het ontvangt eerst de tester gebruiken zodat hij/zij kan zien of hij/zij het luchtje lekker vindt. 

Schoenen 

Ook schoenen is een enorm leuk cadeau. Schoenen is ook niet iets wat je zo snel koopt, omdat je vaak denkt dat je wel ‘genoeg’ ervan hebt. Je hebt het extra paar pumps of laarsjes niet nodig, maar het zou wel heel leuk zijn om af te wisselen. Vaak is dit in je hoofd niet reden genoeg om het toch te kopen. Maar als je het cadeau krijgt dan is het alleen maar leuk! En denk je dat dit niet onder de honderd euro kan? Echt wel! Kijk maar bij Vamos schoenen, daar hebben ze Pumps en rieker schoenen voor onder de honderd euro. Goede kwaliteit en een fijne prijs! 

Een ervaring

Tot slot kan je ook nog een ervaring geven zoals lunchen, uiteten of wijn- of bierproeverij. Of natuurlijk een andere gekke activiteit. Je kan het zo gek niet bedenken! Ik ben bijvoorbeeld wel eens met een vriendin als haar cadeautje naar de Indoor Skydive geweest, maar ik heb ook wel eens heel burgerlijk op een boerderij kaas staan maken. Enorm leuk en grappig dus en een herinnering die je nooit vergeet! Tip: Maak een foto als je er bent, zodat je de herinnering nog beter kan onthouden.