27 januari 2022

Clone a willy

2 min read
clone a willy

Altijd al durven dromen van een dildo speciaal op maat gemaakt. Of beter gezegd een penis die exact op de penis van jouzelf of jouw partner lijkt? Dan is dit jouw kans! Want het is nu mogelijk om bij de parenshop.nl een clone a willy xl kit aan te schaffen. Dit is een soort koker waarin je de penis kan in doen. Je moet hiervoor eerst een soort gel aanmaken. Samen met deze gel en de betreffende penis die gekloond moet worden doe je dit in de buis. Je moet ongeveer 90 seconde wachten, waarna je makkelijk de penis uit de koker kan halen. Zodra je dit hebt gedaan, ga je over tot de volgende stap. De mal die je zojuist hebt gemaakt moet nu gevuld worden met siliconen.

Geef een clone a willie cadeau aan jouw partner

Misschien is dit een geschenk waar je zelf nog nooit eerder aan hebt gedacht, maar het is erg uniek om dit te geven en helemaal om een clone a willy te krijgen. Verras jouw partner ook met zo een kit en heb nog vele jaren plezier van het eindresultaat, een clone a willy xl.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze fantastische kit, bestel deze vandaag dan nog. Wanneer je een bestelling voor 22.00 uur doet, heb je heet product de volgende werkdag al in huis. Alles wordt in een 100% discrete verpakking verzonden. Geen zorgen over nieuwsgierige buren.

clone a willy

Meerdere producten

Niet alleen kan je bij de Parenshop deze geweldige kit kopen. Er is hier een zeer groot assortiment te vinden aan diverse producten voor zowel de dames, maar ook voor de heren Denk bijvoorbeeld aan lingerie en veel meer sexproducten om de intieme daad tot een waar genot te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *